+389 2 3092 958 лок. 103, 105, 109 SALES@APOLLO.COM.MK

Контакт


Вашите порачки пратете ги на sales@apollo.com.mk

Вашите барања за понуди пратете ги на ponudi@apollo.com.mk

За останати информации пратете електронска порака на contact@apollo.com.mk


Ве очекуваме

Тимот на АполоКонтактирајте нè
Продажба: + 389 2 3092958, + 389 2 3092995 лок. 103, 105, 109
Магацин и сервис: +389 2 3070763
Финансии и администрација: +389 2 3092 995 лок. 104
Работно време
Понеделник - Четврток: 08:30-16:30 часот
Петок: 08:00-16:00 часот

Е -маил
contact@apollo.com.mk, sales@apollo.com.mk, apollo@apollo.com.mk

Локација
Аполо ДООЕЛ
Никола Парапунов 27/3-5
1000 Скопје
С. Македонија